Houten raamkozijnen

Geen enkele woning biedt meer wooncomfort dan een woning met de natuurlijke uitstraling van houten raamkozijnen. Het gebruik van de juiste houten kozijnen zorgen voor de juiste sfeer en bieden een grote meerwaarde voor uw woning. In tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht zijn de nieuwste houten kozijnen juist bijzonder isolerend. Waar voorheen de kozijnen juist het punt van de woning vormden waar de meeste energie verloren ging, daar is de nieuwste generatie houten raamkozijnen juist bijzonder efficiƫnt als het gaat om het terugdringen van het energieverbruik. Door nieuwe productietechnieken en de keuze voor andere houtsoorten bieden de houten kozijnen van niveaukozijnen.nl een isolatiewaarde die vergelijkbaar is met kunststofkozijnen.

Voordelen van houten raamkozijnen

Ook al hebben houten raamkozijnen in vergelijking met moderne alternatieven meer onderhoud nodig zijn ze nog steeds populair in het gebruik. Ook bij nieuwbouw- en renovatieprojecten wordt vaak gekozen voor hout in plaats van kunststof. Enkele voordelen van houten raamkozijnen zijn dan ook:

  • Goede isolerende eigenschappen
  • Warme en natuurlijke uitstraling
  • Lange levensduur
  • Eenvoudig te repareren bij beschadigingen

Betere isolatiewaarde door hoogrendementsglas

De houten raamkozijnen die geleverd worden door niveaukozijnen.nl blinken uit in kwaliteit. Niet alleen door de vormgeving waardoor deze kozijnen perfect passen bij elke woning, ook de isolatiewaarde van de houten kozijnen is een sterk punt. Omdat de houten kozijnen eenvoudig gecombineerd kunnen worden met verschillende glassoorten ben je als klant zelf in staat invloed uit te oefenen op de uiteindelijke isolatiewaarde. Kies je voor standaard dubbelglas of hoogrendementsglas? Of kies je voor drielaagsglas voor een nog hoger rendement. Niveaukozijnen.nl levert niet alleen de gewenste kozijnen, men adviseert ook welke oplossingen er voor handen zijn die aansluiten bij de huidige woonsituatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *