Leefbeton, de unieke aanvulling voor jouw interieur

Ben je een groot liefhebber van de industriële look? En kunnen bijvoorbeeld de muren wel een oppepper gebruiken? Laat dan leefbeton aanleggen. Door de samenstelling van speciaal geselecteerde minerale grondstoffen met hars en de hydrofobe is leefbeton een zeer geschikte decoratie voor verschillende woonruimtes. Denk hierbij niet alleen aan de huiskamer, maar ook de badkamer en de keuken.

Keuze uit verschillende tinten

Heb je al een vloer met betonlook en vind je een muur met dezelfde kleur leefbeton iets te veel van het goede? Dan is daar absoluut een oplossing voor; leefbeton is namelijk beschikbaar in verschillende tinten. Denk hierbij vooral aan natuurlijke kleuren. Zo kan jij op een eenvoudige manier mooie contrasten aanbrengen in de woonruimte. Is de kamer bijvoorbeeld vrij klein? Dan kan je deze optisch groter laten lijken door een lichte kleur leefbeton op de muur aan te brengen.

De voordelen van leefbeton

Door de hydrofobe eigenschappen van leefbeton, is het mogelijk om dit decoratieve materiaal aan te brengen op verschillende oppervlakken in je woning. Naast de muren is het ook zeer geschikt als decoratie voor de trap, de badkamer en werkbladen. Maar dat zijn niet de enige voordelen: leefbeton kan wel tegen een stootje en zal niet snel gaan slijten, bacteriën en schimmels kunnen zich niet eenvoudig hechten aan het oppervlak en het geheel heeft een naadloze afwerking.  

Leefbeton onderhouden

Heb je leefbeton aangelegd in de badkamer? Zoals je hierboven hebt kunnen lezen, is het materiaal schimmelwerend. Maar dat betekent niet dat het geen onderhoud nodig heeft. Maak daarom het materiaal regelmatig schoon met een speciale reiniger voor leefbeton. Deze producten kan je vinden onder de naam RV-Polish, RV-Clean en RV-Strip, met elk een specifieke werking. Denk hierbij aan de bovenste laklaag versterken of het geheel schoonhouden zonder de glans te beschadigen.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *