Maak van je trap een kunstobject

Besteed je eigenlijk niet zoveel tijd aan de vormgeving je trap? En is het trapgat maar een donkere ruimte? Dat is best zonde, want met de juiste middelen maak je van dit onderdeel van je huis een stijlvolle ruimte. Is de huidige trapbekleding ook nog eens versleten? Dan is het zeker tijd voor een traprenovatie. Kies er in dit geval voor om een specialist in te schakelen, zoals de vakmannen van Devriestrappen.nl. Door hun vakmanschap maken zij van iedere trap een waar kunstobject.

Unieke design trappen

Wanneer je een trap bestelt bij een producent, krijg je vaak te maken met standaard maten en vormen. Maar niet in alle gevallen is dat even handig. Bijvoorbeeld wanneer door de ruimte een trap met de standaard maten niet goed past. Of wanneer je een trap zoekt die perfect bij de vormgeving van de rest van je interieur past. Denk hierbij aan het gebruik van verschillende materialen zoals hout en glas of de trap gecombineerd met een trapleuning van roestvrijstaal.

De milieuvriendelijke oplossing

Komt hout veel voor in je interieur? Creëer dan een geheel door ook een houten trap in je woning aan te brengen. Veel trappen worden gemaakt van tropisch hardhout, maar deze specialist heeft in plaats hiervan een milieuvriendelijke oplossing gebracht. Het is namelijk mogelijk om een Next Step trap op maat te laten maken. Het materiaal dat hiervoor gebruikt wordt is HPL. Dit is niet alleen duurzaam en slijtvast, maar ook nog eens verkrijgbaar in een groot aantal verschillende varianten. Neem voor meer informatie over de mogelijkheden contact op met de specialisten van De Vries Trappen.

De inrichting van het trapgat

Heb je de trap helemaal naar wens laten renoveren? Richt dan ook de rest van het trapgat stijlvol in. Ook wat dit betreft kan je alle kanten op. Je kunt bijvoorbeeld een aantal elementen uit de trap weer naar voren laten komen. Neem bijvoorbeeld de kleur. Heb je een donkere houten kleur gekozen voor de trapbekleding? Hang dan een paar fotolijsten of plankjes op in dezelfde kleur. Of richt juist de aandacht op één element door een grote kroonluchter of een andere opvallende lamp op te hangen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *