Voordelige vloercoating met de uitstraling van een echte betonnen vloer

Ben je je aan het oriƫnteren op een nieuwe vloer voor je woning? Neem dan ook de gegoten vloer mee in je overweging. Dit hoeft helemaal niet duur te zijn. Zeker niet als je kijkt naar de beton vloercoating oplossingen. Hiermee krijg je een mooie vloer met weinig onderhoud en de prijs wordt ook steeds interessanter. We vertellen je graag op wat voor vlakke vloercoating verschilt van een normale gietvloer. Daarna leggen we je uit waarom het heel interessant kan zijn om een gegoten vloer in je woning aan te brengen.

Waarin verschilt vloercoating van een gietvloer?

Het grote verschil zit hem voornamelijk in de dikte van de vloer. Een normale gietvloer is ongeveer 3 mm dik, en vloercoating in slechts 1 mm dik. De vloercoating is de bovenste laag van een normale gietvloer eigenlijk. Dit is ook de laag die voor de uitstraling zorgt. Deze coating kan worden aangepast om de vloer een andere kleur te geven. Afgezien van de dikte verschilt er eigenlijk weinig en kan je genieten van dezelfde voordelen die je ook met een gietvloer zou ervaren.

Eenvoudig schoon te houden

Kiezen voor een gietvloer is ook enigszins kiezen voor gemak. Het onderhoud is namelijk een stuk eenvoudiger dan je gewend bent van de meeste gietvloeren. Dit komt voornamelijk omdat een gegoten vloer geen randen en naden bevat. Hierdoor ontstaat er weinig vuil en kan je met af en toe even stofzuigen en dweilen de vloer eenvoudig schoon houden.

Specialist op het gebied van beton vloercoating

Wist je dat er tegenwoordig al een echte specialist is op het gebied van betonvloercoating? Dit bedrijf kan je helpen om een mooie vloer op maat te maken. Dit kan voor je woonkamer, slaapkamer maar ook in de badkamer bijvoorbeeld. Het voordeel aan het inhuren van een echte specialist is dat je zeker weet dat het goed wordt aangebracht. Sommige mensen kiezen er ook voor om het zelf te doen, meestal is dat niet voordeliger. Schakel daarom een specialist in en voor je het weet beschik je over een prachtige vloer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *