Dakkapel

Topdealdakkapellen.nl is in het leven geroepen om veel informatie over dakkapellen te verstrekken. Vandaar de informatie die volgt op deze pagina. Mocht de gewenste informatie hier nog niet bij staan dan is het mogelijk om via het contactformulier meer informatie aan te vragen.

Wat zijn de voordelen van dakkapellen?

Een dakkapel klinkt natuurlijk leuk, maar wat zijn nu precies de voordelen hiervan? Waarom investeren mensen veel geld voor een dakkapel op hun zolder? Hieronder drie simpele voordelen op een rijtje:

    • Licht:

Het komt veel voor, zeker in oudere woningen dat er weinig licht op de zolder toegelaten wordt. Een dakraam behoort dan natuurlijk tot de mogelijkheden, maar dit zorgt niet voor een ultieme lichtinval. Een dakkapel zorgt hier wel voor.

    • Ruimte:

Zoals een dakraam niet zorgt voor extra ruimte zorgt een dakkapel hier wel voor. Daarom is een dakkapel erg prettig voor zolders waar niet veel ruimte is. Door een of twee dakkapellen wordt een kleine zolderkamer een stuk uitgebreid. Veel extra ruimte dus!

    • Hogere verkoopwaarde van uw woning:

Door een mooie dakkapel kan de waarde van uw woning flink worden vergroot. Er is namelijk meer ruimte op de zolder en hier kan dus veel meer mee gedaan worden.

Wat zijn de kosten van een dakkapel?

Is uw interesse in een dakkapel gewekt? Dan is uw volgende gedachte als Nederlander natuurlijk direct: “Hoeveel gaat een nieuwe dakkapel mij kosten?”. Dat is de vraag die niet heel eenvoudig te beantwoorden is. Dit is namelijk van diverse factoren afhankelijk, gaat u een dakkapel laten aanbrengen van hout of kunststof en wat zijn de afmetingen van de dakkapel? Dit zijn allemaal zaken die belangrijk zijn voor de prijs van een dakkapel. Dat kunt u zich waarschijnlijk wel voorstellen.

Mocht u nu geen zin hebben om een vergunning aan te vragen voor uw dakkapel? Dan is dit in veel gevallen gewoon mogelijk. Bij ons kunt u vragen naar de voorwaarden dan kunnen we uitzoeken of dit bij uw woning ook mogelijk is.

Meer weten? Neem gerust contact met ons op via het contactformulier.